top of page

Nakon dugogodišnjeg rada Predškolske ustanove "Baby Palace Andjela", želimo da vam se zahvalimo na ukazanom poverenju koje nam pružate sve ove godine i podršci da krenemo korak dalje. 


Ponosno vam predstavljamo

Osnovnu školu "Mina Karadžić"

Smeštena u samom centru grada, a izolovana od glavnih saobraćajnica i okružena zelenilom nalazi se OŠ „Mina Karadžić“. Spoljašnji prijatan ambijent prati i veoma opremljen i moderan prostor. Učenicima na raspolaganju stoje digitalne učionice, muzički i računarski kabinet, velika sportska sala, školska biblioteka, slikarski atelje, svečana sala, kao i prostorije za odmor i druženje. Uz kvalitetne uslove za rad i stručan tim nastavnika i saradnika, učenici stiču funkcionalna znanja i veštine. Pomoću digitalnih alata i savremene metodologije po kojoj se izdvajamo, nastavnici rukovode procesom učenja u malim grupama, pomažu bolji umni razvoj deteta, svakodnevno koriste engleski jezik, pritom ne zanemarujući i fizički razvoj svakodnevnim sportskim aktivnostima. 

Školski program OŠ “Mina Karadžić“ zasniva se na brižljivo planiranim, kreativno osmišljenim, strpljivo i sa ljubavlju realizovanim sadržajima i sveukupnim aktivnostima i životom.

Ideja OŠ „Mina Karadžić“ je da stvori bezbedno i motivišuće okruženje koje će omogućiti učenicima da ostvare svoj pun potencijal i optimalnom brzinom postanu usmereni ka budućnosti. 

OŠ „Mina Karadžić“ – škola, ali stvarno!

 

Kontakt informacije

Adresa: Ljutice Bogdana 46, 11 000 Beograd, Srbija

Mobilni:  + 381 62 806 22 78

www.osmina.edu.rs

office@osmina.edu.rs

bottom of page