top of page

Sportske aktivnosti u PU”BABY PALACE ANĐELA”  su organizovane u skladu sa dečijim uzrastom  i  interesovanjima.

 

Postoje OBAVEZNI I IZBORNI SPORTSKI PROGRAMI koji se nalaze u ponudi.

 

OBAVEZNI SPORTSKI PROGRAM  “PRVI SPORTSKI KORAK” je sastavni deo predškolskog programa ustanove i sprovodi se dva puta nedeljno sa svakom vaspitnom grupom počev od MLAĐEG vrtićkog uzrasta do PREDŠKOLSKOG uzrasta . Sa decom se kroz igru podstiče pravilan rast i razvoj a suština programa je da se kod dece stvori pozitivan stav prema fizičkoj aktivnosti i sportu uopšte.

 

IZBORNI SPORTSKI PROGRAMI SU:

 

1. “SPORTIĆ 4kids”

“SPORTIĆ 4kids”  je sportski program koji se sprovodi u okviru školice sporta sportske organizacije “ Sport4kids” gde deca stiču osnovna znanja i veštine kako bi se uspešno mogla uključiti u dalje sportsko usavršavanje u okviru referentnih sportskih klubova. Aktivnosti koje se sa decom sprovode kroz program “ SPORTIĆ 4kids” se realizuju u sali i u prirodi.

 

 

2. ŠKOLICA PLIVANJA

Školica plivanja se sprovodi u saradnji sa fitnes centrom BeWell,Kalmakčalanska 64.

Naime,u samom okruženju naših objekata i u sistemu naše Ustanove fukcioniše nov, moderan sportski centar BE WELL na adresi Kajmakčalanska 64(ugao Kajmakčalanske i Silvija Kranjčevića).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Centar u svom sastavu između mnogo brojnih saržaja ima bazen dimenzija 12m*4m, koji je nama prioritetan prostorni resurs za realizaciju ovog programa.

Prostorni resurs sa kojim raspolažemo kao Ustanova, i na koji smo vrlo ponosni,dokaz je kontinuiranog unapređenja svih segmenata našeg rada. Blizina objekta gde se realizuje školica plivanja jedan od bitnih kriterijuma, a naravno nije jedini. Blizina objekta nam u samoj organizaciji olakšava u velikoj meri iz razloga jer se nalazi u sklopu našeg kampusa. Odluka da se na ovaj način organizujemo ovaj segment rada u sistemu naše Ustanove je strateško opredeljenje da kao Ustanova želimo da se kvalitativno razvijamo.

 

 

3. ŠKOLICA TENISA

Školica tenisa se sprovodi na terenima PU Baby Palace Andjela,u okviru kampusa Ustanove tacnije izmedju objekata Vila Lux i Bela Kula i pod stručnim nadzorom teniskog kluba DRIL.

 

 

 

 

 

 

 

 

4. ŠKOLICA SKIJANJA

Školica skijanja se sporovodi na Kopaoniku u okviru sedmodnevnog rekreativnog boravka dece.

 

 

 

bottom of page